Opret din profil

Du kan blive optaget i vores emnebank, som vi bruger aktivt, når vi søger medarbejdere til vores kunder. Tryk her for at indtaste dine relevante oplysninger, kompetencer samt mulighed for at uploade ansøgning og billede. Har du også dit CV på engelsk, kan det være en fordel at vedhæfte dette, da flere af vores kunder har engelsk som koncernsprog.

Det er vigtigt at du gør dig umage med at udfylde alle dine data i uddannelse, erhvervserfaring osv., da data bliver brugt til at genere et standard CV, der kan sendes til vores kunder. 

Det er gratis at blive optaget, og dine informationer bliver behandlet med diskretion og professionalisme. I det øjeblik vi har en stilling, som matcher dine kvalifikationer og ønsker, kontakter vi dig. Hvis du er interesseret i jobbet, vil du blive præsenteret for kunden og indstillet til stillingen.

Der bliver ikke sendt noget ud der indeholder personlige data eller billeder.

Vær opmærksom på alle dokumenter der uploades skal være PDF. 

Vi gemmer dit CV i 4 mdr., hvorefter dit CV slettes fra vores database. Kommer du i arbejde og ønsker at få slettet dit CV fra vores database, opnås dette ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..