Erfaren IT-supporter der vil yde den bedste service i spændende cloud-virksomhed

All Recruit ApS søger på vegne af vores kunde Itavis i Klampenborg

Itavis er et fremadstræbende hus, der vægter kunder og service som noget af det vigtigste i vores virke. I mere end 17 år har vi fra vores hovedkontor på Strandvejen i Klampenborg, hjulpet virksomheder med deres IT-behov. Det gør vi ved hjælp af veluddannede og motiverede kollegaer, der har fokus på samarbejde og dialogbaseret rådgivning. Der sker noget i vores forretning, og derfor skal vi nu vi bruge en rutineret it-supporter til vores Operations Center.

Om jobbet

I et ambitiøst og målrettet miljø, hvor kunder og faglig sparring er i centrum, skal du yde support og fejlsøgning. Du vil til dagligt være en del af vores Operations Center.

Jobbet indebærer, at du skal veksle mellem at være on-site support hos vores kunder, og til stede i afdelingen på vores hovedkontor på Strandvejen. Der er stor bredde i opgaverne, og derfor er vi altid både pragmatiske og imødekommende, uanset problemet.

Om dig

Du tager dit job alvorligt, og du er stabil. Dit arbejde er målrettet i forhold til dine ansvarsområder. Det gør dig stolt at have udført et godt stykke arbejde, når du med dit store servicegen, har ydet førsteklasses hjælp til kunderne. Du skal have professionel erfaring indenfor:

 • Windows OS/Server (2008/R2, 2012/R2, 10)
 • VMWare ESXi/Hyper-V (Virtualisering)
 • Fejlsøgning/-rettelse (servere og brugerapplikationer)
 • Dokumentation
 • Netværk (DNS, DHCP, TCP/IP).

Din uddannelse har du taget inden for IT-faget, og du har mere end 5 års erhvervserfaring med lignende opgaver. Sprogligt skal du kunne flydende dansk og engelsk, både i skrift og tale, og du har kørekort og egen bil.

Har du flere faglige kundskaber (VDI, XenApps, veeam, Powershell eller O365), er det en yderligere fordel.

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor vi har respekt for din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau – både med kunder og kollegaer. Vi sætter retning og mål for din succes, og din faglige fortsatte udvikling lægger os på sinde.

Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet i de unikke omgivelser nord for København – også i overført betydning. Beslutninger kan træffes hurtigt i den flade organisationsstruktur, der hersker i virksomheden.

Læs mere om Itavis på deres hjemmeside.

Er det dig vi leder efter?

Så søg stillingen ved at sende en mail til jDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi holder samtaler løbende. Du kan få mere at vide om jobbet ved at ringe til Rekrutteringschef Søren Engesgaard på tlf.: 3021 2634.


Visionær Service Manager der ønsker indflydelse til spændende Document Solutions-virksomhed

All Recruit søger på vegne af vores kunde KYOCERA i Glostrup

KYOCERA er en ekspansiv international virksomhed med en stærk entreprenørånd, og i Danmark er vi en lille dynamisk organisation med en tydelig virksomhedsfilosofi. Service & Delivery-teamet, som består af fire kompetente kolleger, håndterer dagligt serviceaftaler, kundehenvendelser samt dispatch og teknisk support for vores kørende teknikere. Til dem søger vi en dygtig og målrettet leder.

Om jobbet

Dit job vil bestå af daglig ledelse og udvikling af dine medarbejdere for at sikre deres fortsatte motivation og engagement. Opgaven kommer også til at indebære analyse og optimering af de forretningsgange og processer, der kan skabe øget kundetilfredshed og økonomisk vækst – på tværs af produkter, salg og service. Vi er i gang med en ekspansiv rejse, hvor der som oftest er stor afveksling fra dag til dag, og det er kritisk for os, at du kan indtræde i og understøtte den rejse.

Om dig

Du har flere års erfaring fra en serviceafdeling i it-branchen, og du har nydt at arbejde med udvikling af medarbejdere og optimering af forretningen. Du er en tydelig leder, der ikke kan lade være at søge forbedringer og indflydelse. Du ved, hvad det vil sige at arbejde i salgsorienteret virksomhed, og du har kendskab til det danske marked generelt. Du er udadvendt i din lederrolle, men du er også analytisk og forretningsorienteret.

Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende, og hvis du har certificeringer inden for it/service, som f.eks. ITIL eller Prince2, er det bare et plus.

Vi tilbyder dig

En arbejdsplads der vil tilskynde, understøtte og påskønne din indsats i forhold til forandringer og forbedringer. Vi passer godt på hinanden i KYOCERA, og vi har en unik kultur og strategi, der værdsætter og belønner samarbejde. Vi har et positivt arbejdsklima og gode arbejdsforhold. Du kan læse mere om vores virksomhed og kultur på disse links: om KYOCERA Danmark og filosofien bag.

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Rekrutteringschef, Søren Engesgaard, på telefon 3021 2634 eller send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi holder samtaler løbende.


Vi søger dygtige brolæggere/gartnere til Sjælland/Hovedstaden

Vi mangler selvstændige og erfarne brolæggere/gartnere til flere opgaver.

Vores kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder, som sætter pris på kvalitet og godt humør hos deres medarbejdere.

Vi kan tilbyde god løn og gode muligheder for et længerevarende vikariat, samt mulighed for fastansættelse.

Er du blevet interesseret i stillingen, søg ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til salgsdirektør Lars Lind på 29 81 03 59. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.


Vi søger dygtige tømrere til Hovedstadsområdet

Vi mangler selvstændige og erfarne tømrere til flere opgaver i hovedstaden.

Vores kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder, som sætter pris på kvalitet og godt humør hos deres medarbejdere.

Vi kan tilbyde god løn og gode muligheder for et længerevarende vikariat, samt mulighed for fastansættelse.

Er du blevet interesseret i stillingen, søg ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til salgsdirektør Lars Lind på 29 81 03 59. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.


IT-supportere, IT-teknikere og systemkonsulenter søges

All Recuit er et vikarbureau, der leverer IT-supportere, IT-teknikere og systemkonsulenter til både private og offentlige kunder. I den forbindelse har vi brug for servicemindede og dygtige konsulenter til at løse IT-relaterede opgaver hos vores kunder i hele DK.

Om jobbet som IT-supporter

Som IT-supporter skal du kunne håndtere telefonsupport og onsite support.

Om jobbet som IT-tekniker


Som IT-tekniker skal du kunne håndtere hardware-relaterede opgaver onsite og på værksted.

Om jobbet som systemkonsulent


Som systemkonsulent skal du kunne drifte IT-infrastruktur.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Ansættelsessted
I hele Danmark.

Om dig

Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. Kommunikation føles naturligt for dig, og du trives i rollen som enten IT-supporter, IT-tekniker eller systemkonsulent. Har du en uddannelse som IT-supporter eller datatekniker er det et plus men ikke et must.

Til dig

Vi har et ønske om, at du på sigt bliver en fast del af vores kunders medarbejderstab, og vil gøre alt for at du lykkes og trives i jobbet.

Når du arbejder som vikar for All Recuit, går du forrest med et smil og en positiv tilgang til alle typer af opgaver. Du har et drive og et gåpåmod, som styrker dig i uvante omgivelser og ofte udfordrende situationer, hvor du alligevel formår at holde hovedet koldt.

Har du flere spørgsmål til de 3 job, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 70 70 22 88 eller via. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


All Recruit søger erfarne Systemadministratorer til længerevarende projekt i København

Om jobbet

På vegne af vores kunde søger All Recruit selvstændige og servicemindede Systemadministratorer til at indgå i længerevarende projekter..Brænder du for at eksekvere driftsopgaver professionelt og effektivt, samt levere en førsteklasses kundesupport? Så kan du blive vores nye konsulent.

Du vil indgå i et team af konsulenter i IT, og vil arbejde med:

 • Serveradministration og dokumentation
 • Brugersupport og opfølgning på supportsager
 • Patchning af kritiske systemer
 • Ad hoc projektdeltagelse
 •  

Om dig

Du er en selvstændig og proaktiv Systemadministrator, der har mindst 5 års erfaring med mange aspekter indenfor IT, systemadministration og brugersupport. Du har erfaring med flere af følgende teknologier:

 • VMware
 • Netværk
 • Citrix
 • HP servere og Blade
 • SAN og backup løsninger
 • AD og Windows Server
 • Antivirus
 •  

Du må meget gerne også have erfaring med SQL Server, SCCM og Office 365

Som person er du selvstændig og proaktiv med et naturligt og udadvendt servicegen. Du sætter en ære i at eksekvere dine opgaver effektivt, uden at gå på kompromis. Derudover er du teknisk nysgerrig, og holder dig opdateret med de seneste udviklinger og teknologier i dit fag. Du skal have evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag.

Kunden lægger vægt på at du interesserer sig for deres forretning, og de sammenhænge der er mellem virksomhedens indsatsområder og IT.

Ikke mindst, er det vigtigt at du er loyal og mødestabil.

Om os

I All Recruit passer vi godt på vores gode folk og vi har en god relation til de konsulenter og vikarer vi har i job. Vi har mange kunder i IT branchen og får løbende nye projekter ind i vores forretning. Vi er uformelle og ligetil, og elsker godt købmandsskab.

Vi glæder os til at høre fra dig. Opret din profil på vores hjemmeside via dette link eller send din ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.