Grå anlægsgartner/anlægsstruktører med svendebrev søges

Vil du være en del af et stærkt team? All Recruit søger en anlægsgartner for kunde.

Du får gode kollegaer og en hverdag med spændende arbejdsopgaver. Hvis du er dygtig, engageret og uddannet anlægsgartner, så er det måske dig, vi mangler til teamet.

Vi er på udkig efter dig, der vil have en lang relation til din næste arbejdsgiver, da ordrebogen bliver hurtigt fyldt, og der venter mange gode projekter i de kommende år. Derfor skal du have lyst til at arbejde for en anlægsvirksomhed, der bygger på stærke værdier.

Vores kunde udfører entreprenørarbejde, autoriseret kloakarbejde, diamantteknik samt landskab som større fagentrepriser i København og på det øvrige Sjælland.

Du vil indgå i et fagligt team af dygtige anlægsstruktører og anlægsgartnere samt bygningsstruktører. Vi kan garantere dig gode arbejdsvilkår og et fællesskab, hvor man respekterer hinanden og har det sjovt sammen. At skabe et godt arbejdsmiljø er vigtigt, for de ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

Vi forventer, at du:

Er uddannet anlægsgartner

Har overblik og handlekraft med fokus på at overholde aftaler

Er resultatorienteret

Er pålidelig og stabil

Har erfaring fra lignende stilling

Kan samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker

Vores kunde tilbyder dig:

En arbejdsplads med gode kollegaer og ansættelsesforhold

Mulighed for at udvikle dine kompetencer via efteruddannelse

Et fagligt og socialt inspirerende fællesskab med dine kollegaer

Korte beslutningsveje

Adgang til nødvendigt og moderne udstyr

Ansøgning:

Hvis jobbet har din interesse, så kontakt Lars Lind fra All Recruit på tlf. 29 81 03 59 eller send din ansøgning via mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ser frem til at høre fra dig.