All Recruit søger på vegne af vores kunde NHC

Handlekraftig MS Infrastruktur Konsulent, til agil cloud virksomhed i vækst

Fra NHCs centrale placering i Silkeborg, vil de være markedets mest troværdige IT-partner. Med udgangspunkt i de mest anerkendte teknologier, leverer og driver de kvalitetsløsninger, som styrker deres kunders forretning. NHC består af to forretningsområder; en driftsforretning for kunder i midtmarkedet, samt en konsulentforretning for øvre midtmarked- og Enterprise segmentet. Det er NHCs mål, ikke at benytte komplicerede projektplaner, men at skabe fokus på kundens forretning gennem handling.

Om jobbet

Dette job er konsulentområdet for NHCs større og Enterprise kunder. Din vigtigste funktion er at få tingene gjort ude hos kunderne, for det er i projektets fremgang, at NHC vil gøre en forskel for deres kunder. Det er dig der sætter dig til bordet og får eksekveret på projektet – med andre ord; iværksætter og sikrer fremdrift hos kunden.

Fagligt skal du bl.a. have kendskab til:

  • MS "on prem" løsninger: Exchange, AD, SQL osv.
  • MS Cloud løsninger: Azure, office 365, SharePoint
  • Alle tænkelige hybrider og migreringer, herimellem

Selvom du ikke skal deltage i mange projekt og planlægningsmøder hos kunden, skal du være i tæt dialog med forskellige interessenter i deres forretning, omkring de fornødne kriterier for at kunne iværksætte migreringerne.

Om dig

Du er først og fremmest målrettet, handlingsorienteret og professionel. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere med stakeholders, og forstår de konkrete udfordringer de måtte have. Din hidtidige erfaring består allerede af selvstændigt ansvar for opgaver og projekter i store organisationer. Du tager din faglighed alvorligt.

Din uddannelse har du inden for IT, og du har mere end 10 år erhvervserfaring inden for dit felt. Sprogligt skal du kunne dansk og engelsk, både i skriftligt og tale. Du har formentlig bopæl i Midtjylland eller tæt på E45.

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor der er respekt omkring din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau. Der sættes retning og mål for din succes, og din faglige udvikling er vigtig for NHC. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Der lægges vægt på at have det sjovt sammen, hjælpsomhed, og at der er plads til åbenhed og ligefremhed.

NHC vil desuden tilbyde dig ekstremt fleksible kontraktvilkår og lønpakke, der kan forhandles på næsten alle tænkelige måder i forhold til dine ønsker, behov og kompetencer.

Læs mere om NHC på deres hjemmeside.

Er det dig vil leder efter?

Så søg stillingen ved at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi holder samtaler løbende. Du kan få mere at vide om jobbet ved at ringe til Rekrutteringschef Søren Engesgaard på tlf.: 30 21 26 34.