All Recuit er et vikarbureau der bla. leverer IT-supportere til både private og offentlige kunder. I den forbindelse har vi brug for en servicemindet og dygtig it-supporter til at løse IT-relaterede opgaver hos en af Atea`s kunder i Lübeck.

IT-supporter

Som IT-supporter skal du kunne håndtere telefonsupport og onsite support

Følgende opgaver er typiske:

  • Information og kommunikation til slutbrugeren
  • Afhjælpe tekniske IT-problemer
  • Installation af OS og andet software
  • Fejlsøgning af hardware og software fejl
  • Udarbejde vejledninger og dokumentationer
  • Løse printproblemer
  • Servicedeskopgaver, telefonsupport og besvare mails

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt - Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler ifht indkomne opgaver.

Ansættelsessted

Lübeck

Om dig

Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. Kommunikation føles naturligt for dig, og du trives i rollen som enten IT-supporter, IT-tekniker eller systemkonsulent. Har du en uddannelse som IT-supporter eller datatekniker er det et plus men ikke et must.

Du skal kunne kommunikere på tysk.

Til dig

Vi har et ønske om, at du på sigt bliver en fast del af vores kunders medarbejderstab, og vil gøre alt for at du lykkes og trives i jobbet. Der vil være tale om et ” try and hire” forløb, hvor man efter et 3 måneders vikariat hos All Recruit, bliver tilbudt fastansættelse hos Atea.

Når du arbejder som vikar for All Recuit, går du forrest med et smil og en positiv tilgang til alle typer af opgaver. Du har et drive og et gåpåmod, som styrker dig i uvante omgivelser og ofte udfordrende situationer, hvor du alligevel formår at holde hovedet koldt.

Vil du i betragtning til et ”try and hire” via All Recruit, sendes ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål vedr. jobbet, kontaktes Jesper Johansen på 30212727