Visionær Service Manager der ønsker indflydelse til spændende Document Solutions-virksomhed

All Recruit søger på vegne af vores kunde KYOCERA i Glostrup

KYOCERA er en ekspansiv international virksomhed med en stærk entreprenørånd, og i Danmark er vi en lille dynamisk organisation med en tydelig virksomhedsfilosofi. Service & Delivery-teamet, som består af fire kompetente kolleger, håndterer dagligt serviceaftaler, kundehenvendelser samt dispatch og teknisk support for vores kørende teknikere. Til dem søger vi en dygtig og målrettet leder.

Om jobbet

Dit job vil bestå af daglig ledelse og udvikling af dine medarbejdere for at sikre deres fortsatte motivation og engagement. Opgaven kommer også til at indebære analyse og optimering af de forretningsgange og processer, der kan skabe øget kundetilfredshed og økonomisk vækst – på tværs af produkter, salg og service. Vi er i gang med en ekspansiv rejse, hvor der som oftest er stor afveksling fra dag til dag, og det er kritisk for os, at du kan indtræde i og understøtte den rejse.

Om dig

Du har flere års erfaring fra en serviceafdeling i it-branchen, og du har nydt at arbejde med udvikling af medarbejdere og optimering af forretningen. Du er en tydelig leder, der ikke kan lade være at søge forbedringer og indflydelse. Du ved, hvad det vil sige at arbejde i salgsorienteret virksomhed, og du har kendskab til det danske marked generelt. Du er udadvendt i din lederrolle, men du er også analytisk og forretningsorienteret.

Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende, og hvis du har certificeringer inden for it/service, som f.eks. ITIL eller Prince2, er det bare et plus.

Vi tilbyder dig

En arbejdsplads der vil tilskynde, understøtte og påskønne din indsats i forhold til forandringer og forbedringer. Vi passer godt på hinanden i KYOCERA, og vi har en unik kultur og strategi, der værdsætter og belønner samarbejde. Vi har et positivt arbejdsklima og gode arbejdsforhold. Du kan læse mere om vores virksomhed og kultur på disse links: om KYOCERA Danmark og filosofien bag.

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Rekrutteringschef, Søren Engesgaard, på telefon 3021 2634 eller send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi holder samtaler løbende.