Vores historie

Fortællingen om All Recruit tager sin begyndelse i foråret 2017, da Jesper Johansen, efter 26 år i it-branchen, grundlægger virksomheden på et lille kontor i et af Hvidovres industrikvarterer.

Da All Recruit skød sine første rødder, var det med afsæt i it-branchen. Siden har All Recruit skudt knopskud i brancher på tværs af hele det danske erhvervsliv.

Det betyder at All Recruit i dag står fastere i stammen end nogensinde, og at stadig flere medarbejdere har lyst til at iklæde sig vores orange farver.

”It’s All About People” er ikke blot vores motto, men centrum for alt vi gør, og vi starter med os selv. Vi arbejder dedikeret og med passion, i et arbejdsmiljø og på en arbejdsplads, vi er stolte af.

I dag har All Recruit kontorer i Herning og Brøndby og arbejder stadig ud fra Jespers vision om at skabe et vikar- og rekrutteringsbureau med landets bedste renommé.

Vi går hver dag på arbejde for at skabe det perfekte match mellem kvalificerede medarbejdere og vores samarbejdspartnere, til hvem vi har et åbent, ærligt og direkte forhold.

At placere mennesker på den helt rette hylde er meningsfuldt, og vi sikrer at tingene altid gøres ordentligt ved at tilgå hver en opgave med fordybelse og omhu.

Vores værdier

Nærvær

Vi er altid tilgængelige, og vi kommunikerer klart og tydeligt for at opnå de bedste resultater.

Ansvarlighed

Vi løser altid dine opgaver som var det vores egne.

Tillid

Vi agerer ærligt og har gennemsigtighed I vores forretningsgange.

It’s All About People

Vores engagement i rekrutteringsprocessen strækker sig ud over blot at matche færdigheder og erfaringer. Som vores slogan It’s All About People antyder, anerkender vi, at bag enhver professionel præstation er en dygtig og engageret person.

Vores tilgang til rekruttering er baseret på værdier som nærvær, ansvarlighed og tillid – dertil også respekt for mennekser.

Vi prioriterer et åbent og ærligt forhold til vores ansatte såvel som vores samarbejdspartnere. Dette skaber en gennemsigtig kommunikation, hvor forventninger er klare, og feedback er velkommen.

Vores ansvar om social bæredygtighed

Social bæredygtighed refererer til en organisations evne til at opfylde nuværende og fremtidige sociale behov inden for samfundet, samtidig med at den tager hensyn til etiske, menneskelige og sociale faktorer.

Hos All Recruit er vi bevidste om vores rolle i samfundet og stræber efter at bidrage positivt til det. Gennem vores rekrutteringspraksis søger vi ikke kun at opfylde virksomhedernes behov, men også at skabe jobmuligheder, fremme mangfoldighed og inklusion samt støtte initiativer, der forbedrer arbejdsvilkår og trivsel.

Unge talenter

Ligesom vi finder talenter i erhvervslivet, støtter vi også de unge talenter i sporten.

Vi har valgt at sponsorere cykelholdet Team CEC og speedwaykøreren Bastian Borke.

Skal vi finde din næste medarbejder?

Et stærkt netværk

All Recruit er en del af All Group sammen med All Graphic og All Media

Kundeudtalelser

Resultater for tilfredse kunder

KYOCERA

Hør i videoen hvorfor vi er en vigtig sparringspartner på rekruttering for KYOCERA Document Solutions.

Qayum Abdulhadi
Business Operations Team-lead

Accera

All-Recuit er vores foretrukne rekrutteringspartner, som vi benytter jævnligt.

Vi er en vækstvirksomhed der har brug for hastighed, fleksibilitet og et stort netværk – med All Recuit har vi det helt rigtige match.

Diskretion, fortrolighed, hastighed når det gælder, dygtige searchere
samt et professionelt team er også vigtigt for Accera og understøtter hvorfor vi fortsat vælger dem. Kandidaterne screenes grundigt inden de bliver præsenteret
for Accera.

Screeningen betyder at Accera kan spare tid og fokusere på
kerneforretningen, frem for den ofte ressourcetunge proces der ligger i at finde de rigtige kandidater.

Rasmus Petersen
Chief of operations & Strategy