Service Contract Controller & Coordinator – KYOCERA

Om Virksomheden

KYOCERA Document Solutions søger en dygtig medarbejder til en spændende stilling som Contract controller til deres hovedsæde i Glostrup. Fra denne lokation står de for salg og service af printløsninger til kunder i hele Danmark. KYOCERA’s filosofi og mission er “at gøre det rigtige som menneske”, et koncept som inkluderes i alle beslutninger og er en betydelig del af virksomhedens kultur. De er globale som brand, men nære og personlige i deres tilgang til kunder og hinanden.

Om Jobbet

Dine primære opgaver vil være oprettelse og kontrol af service kontrakter, økonomisk analyse af nuværende kontrakter og kommunikation med søsterselskaber og partnere. Du bliver One-point of contact mellem kunder, partnere og medarbejder på dansk og internationalt niveau.  Udover det vil der være ad-hoc opgaver med henblik på kontrol og sikring af de eksisterende kontrakter og at de er i overensstemmelse med Kyocera´s regler og visioner. Alt i alt en spændende stilling hvor du har mulighed for at fordybe dig, men også hvor der til tider vil være et højt tempo.

Fagligt skal du have kendskab til

  • Fakturering af Service kontrakter på månedlig basis
  • Opsætning af kontrakter, kunder, artikler mv.
  • Omkostning og omsætningskontrol af service kontrakter
  • Microsoft Excel og Office på højt niveau
  • Tidligere erfaring fra servicebranchen & håndtering af kontrakter/dokumenter
  • Sprogligt skal du kunne dansk og engelsk både skriftligt og tale
  • Kendskab til SAP, EVATIC, Nscale er ikke et krav men en fordel hvis du kender til eller har erfaring med det.

Om dig

Du er målrettet, analytisk og professionel. Du er fagligt dygtig med bredde i dine kompetencer, og det værner du om. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere med alle typer af kollegaer og kunder og at du interesserer dig for at kende deres udgangspunkt. Du tager selvstændigt ansvar for opgaver og yder et højt serviceniveau. Du er måske uddannet indenfor økonomi, men erfaring fra en lignende stilling tæller højere.

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor der er respekt omkring din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau. Der sættes retning og mål for din succes, og din faglige udvikling er vigtig for KYOCERA. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Der lægges vægt på hjælpsomhed, og at der er plads til åbenhed og ligefremhed men også på socialt samvær og at have det sjovt sammen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rekrutteringskonsulent Thomas Raun på tlf. 23 96 46 04 eller på e-mail thra@all-recruit.dk.

SØG JOBBET

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *