Dygtig System konsulent med faglig bredde til NHC i Silkeborg

Om virksomheden

NHC A/S søger en System konsulent til at indgå i vores Technical Services på hovedkontoret i Silkeborg. Du vil blive en del af en dynamisk organisation i vækst, hvor der er højt til loftet. Kundebasen spænder bredt – fra helt små virksomheder til store internationale koncerner. Opgaverne vil derfor kunne variere i sværhedsgrad, kompleksitet og varighed, hvilket for den rette person vil kunne give store udviklingsmuligheder. NHC kendetegnes ved at skabe fremdrift af kundens forretning gennem handling, mere end at deltage på planlægnings- og projekteringsmøder.

Om jobbet

Din vigtigste funktion er, at få tingene gjort og sikre fremdrift i sagerne hos kunderne, for det er i opgavens fremgang, at NHC gør en forskel for deres kunder. På de enkelte sager, er det dig der har bolden. Du vil ydermere blive en vigtig backup og sparringspartner for dine kollegaer. Afhængigt af opgaverne vil man fysisk befinde sig på NHC lokationer og ude hos kunderne. Primære arbejdsopgaver vil være omkring forskellige Microsoft produkter.

Fagligt skal du bl.a. have kendskab til:

  • Vedligehold af Azure, Office365 i datacenter samt at arbejde on-premise
  • Indgående kendskab og solid erfaring med netværk.
  • Håndtere incidents, Changes og Requests både internt og eksternt
  • Udarbejde dokumentation og rapportering.
  • Support og backup funktion for NHC´s øvrige konsulenter.

Fokus ligger på kvalitet og vedvarende kunderelationer, og du får stor medbestemmelse på egen dagligdag. Går du med tanker eller ønske om relevant uddannelse, er NHC meget lydhøre over for det.

Om dig

Du er først og fremmest målrettet, handlingsorienteret og professionel. Du er fagligt dygtig med bredde i dine kompetencer, og det værner du om. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere med kunder på forskelligt niveau, og forstår de konkrete udfordringer de har. Din hidtidige erfaring består af selvstændigt ansvar for opgaver og et højt serviceniveau.

Din uddannelse har du inden for IT, og du har flere års erhvervserfaring inden for dit felt. Sprogligt skal du kunne dansk og engelsk både i skriftligt og tale.

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor der er respekt omkring din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau. Der sættes retning og mål for din succes, og din faglige udvikling er vigtig for NHC. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Der lægges vægt på at have det sjovt sammen, hjælpsomhed, og at der er plads til åbenhed og ligefremhed.

NHC vil desuden tilbyde dig ekstremt fleksible kontraktvilkår og lønpakke, der kan forhandles på næsten alle tænkelige måder i forhold til dine ønsker, behov og kompetencer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rekrutteringskonsulent Thomas Raun på tlf. 23 96 46 04 eller på e-mail thra@all-recruit.dk.

SØG STILLINGEN

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *