Vikarløsninger efter dine behov

Hurtig, effektiv og pålidelig rekrutteringsproces med stor fleksibilitet.

All Recruit er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med kontor i København og Herning. Med mange års rekrutteringserfaring excellerer vi i at finde det perfekte match mellem kvalificerede medarbejdere og vores samarbejdspartnere.

It`s All About People

Hurtig adgang til kvalificeret personale

Vi tager hånd om hele rekrutteringsprocessen, fordyber os i vores samarbejdspartneres behov og finder det perfekte match i kemi og kompetencer.

Hos All Recruit forstår vi, at virksomheder har skiftende behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede vikarløsninger. Vores “Try & Hire” forløb giver dig mulighed for at tilføje kvalificeret personale til din arbejdsstyrke præcis, når du har brug for det.

Vi tilbyder en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, der matcher dine specifikke krav og tidsrammer. Med vores omfattende netværk sikrer vi, at du får adgang til de rette færdigheder og kompetencer til at opfylde din virksomheds behov.

Vi håndplukker de helt rigtige vikarer, med stor fleksibilitet, til hele landet og til jeres behov.
Når tandhjulene sættes i værk, er processen enkel, effektivt og ordentligt.

Ved vores vikarydelser tilbyder vi fleksibilitet og kompetente medarbejdere, der hurtigt kan træde til.

  • Vikarer der lever op til lige præcis dit behov
  • Konsulenter der er klar til at levere kvalificeret arbejdskraft fra dag til dag
  • Håndtering af alt det administrative
  • Overholdelse af alle lovgivninger
  • En samarbejdspartner der kerer sig om både dig og din virksomhed

Fleksibilitet i din næste ansættelse

Har du behov for ekstra fleksibilitet i din næste ansættelse, står All Recruits konsulenter til din rådighed, uanset om du skal bruge en eller flere vikarer til projektansættelse, en ekstra ressource til organisationens dagligdag eller bare ekstra fleksibilitet.

Vores ydelser tilpasser vi til den enkelte kunde – Timepris, Try and Hire eller en helt tredje løsning

Skal vi finde din næste vikaransættelse?

Try & hire er den optimale måde at få afklaret, om kandidat og virksomhed er et match

Ved at vælge All Recruit tilbyder vi et unikt Try & Hire forløb, hvor du som arbejdsgiver og kandidat får mulighed for at lære hinanden grundigt at kende.

Dette vikariatssamarbejde giver dig mulighed for at evaluere og sikre det ideelle match i forhold til personlighed, kvalifikationer og teamkemi, inden du træffer en beslutning om fastansættelse.

Hurtig afklaring

Under forløbet som er en periode på 3 måneder, er vikaren ansat hos All Recruit, hvor vores samarbejdspartner og kandidat kan se hinanden an. I et vikariat får du muligheden for at lære medarbejderen bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse. Det gør, at man har mulighed for at sikre sig det rette match, både på personlighed, kvalifikationer og ikke mindst kemi.

Ved tæt samarbejde er det lige til at afdække de kompetencer og kvalifikationer, vores samarbejdspartner leder efter i en ny medarbejder.

Fleksibilitet med sikkerhed

Det er en mulighed for begge parter at afslutte forløbet midt i perioden, hvis det viser sig ikke at være det rette match mellem den nye medarbejder, virksomheden eller de øvrige medarbejdere. I opnår altså stor fleksibilitet, og får mulighed for at ansætte den helt rette person til stillingen.
All Recruit tager sig af alt ifm. ansættelsesforhold, så du kan koncentrere dig om medarbejderen.

Et Try & Hire forløb er den optimale måde at få afklaret, om kandidat og virksomhed er et match. Vælger du at ansætte medarbejderen, finder det sted uden overtagelsesgebyr.

Skal vi finde din næste vikaransættelse?