Rekruttering og vikarer efter behov

All Recruit udvælger kandidater og vikarer fra vores netværk, emnebank eller ved direkte search af eksterne emner. Vi tilbyder fleksibel og effektiv vikarservice og hjælp til rekruttering inden for IT, kontor & administration, forsikringsbranchen, lager & logistik, byg & anlæg og salg & kommunikation.

Rekruttering kan vi levere i mange afskygninger
Vi kan levere en fuld løsning, hvor vi finder kandidaterne, tester dem efter ønske og præsenterer kandidaterne for vores kunde, som vælger bedste kandidat. Vi kan også tilbyde at finde kandidaterne, eller blot tilbyde at lave testen på vores kundes egne kandidater, hvis kundens HR-afdeling ikke selv er certificerede til en ønsket test. Vi kan tilbyde flere tests efter behov.

Vikarservice er med streg under service
Vi tager os af alle de praktiske forhold i et rekrutteringsforløb om du har brug for en eller flere vikarer. Under en rekruttering er du naturligvis med til at afdække, hvilken profil, der er den rette til stillingen, samt afholde samtaler og endeligt udvælge den nye medarbejder. Du vil typisk få anvist to til tre egnede kandidater til en nærmere præsentation.

Vi sikrer, at din nye medarbejderes faglige og personlige færdigheder passer lige akkurat til din virksomhed.

Vores konsulenter assisterer og rådgiver dig og din virksomhed, så I (du) får solid og professionel arbejdskraft, hver gang.

Som vores slogan siger ”it`s all about people”, så er vi vel vidende om, at vi arbejder med mennesker. Værdier som faglighed, ansvar, respekt og udvikling er ekstremt vigtige i vores verden. Vi har et åbent, ærligt og direkte forhold til vores vikarer såvel som de virksomheder vi samarbejder med.

Vi behandler alle ordentligt og sætter en ære i at hjælpe virksomheden og medarbejderen med at finde det perfekte match, der forhåbentlig ender med et længere ”ægteskab”.

Med konceptet “Try & Hire” giver All Recruit din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse.

Try & Hire virker på den måde, at I sammen med en konsulent fra All Recruit opretter en stillingsprofil og gennem vores vikarservice ansætter medarbejderen. Der vil være en prøvetid på min 8 uger. Prøvetiden giver jer som virksomhed og medarbejderen mulighed for at se hinanden an. Dermed får begge parter tid til at vurdere, om de har truffet det rette valg, og om de gensidige forventninger bliver indfriet.

Det rigtige match

Det er oftest relativt nemt at afdække de enkelte kompetencer og kvalifikationer ved en ny medarbejder. Mindst lige så vigtig for det fremtidige samarbejde er imidlertid kemien mellem den nye medarbejder, arbejdsgiveren og de øvrige medarbejdere i virksomheden. En Try & Hire- ansættelse er den optimale måde at få afklaret, om kandidat og virksomhed er et match.

De første 8 uger af ansættelsen arbejder vores vikar under de forhold, der er gældende for vores vikarservice. Herefter tager vi sammen stilling til det videre forløb. I kan også skifte den valgte medarbejder ud midt i perioden, hvis det viser sig, at kemien ikke er der. I opnår altså stor fleksibilitet og får mulighed for at ansætte den helt rette person til stillingen.

Hvorfor rekruttering med vikarbureau All Recruit Try & Hire-løsning?

Udvælg den bedste kandidat sammen med All Recruit

Spar tid på rekrutteringsprocessen

Mange dygtige kandidater at vælge imellem i emnebanken med kompetente vikarer

Min 8 ugers prøvetid:
Lær din nye medarbejder godt at kende, inden du fastansætter

Find ud af, om I har den rette kemi

Skift medarbejderen ud når som helst i prøveperioden

Opnå stor fleksibilitet

Få større sikkerhed, for at I ender med den helt rette medarbejder