Rekruttering og vikarer efter behov

All Recruit udvælger kandidater og vikarer fra vores netværk, emnebank eller ved direkte search af eksterne emner. Vi tilbyder fleksibel og effektiv vikarservice og hjælp til rekruttering inden for IT, kontor & administration, forsikringsbranchen, lager & logistik, byg & anlæg og salg & kommunikation.

Rekruttering kan vi levere i mange afskygninger: vi kan levere en fuld løsning, hvor vi finder kandidaterne, tester dem efter ønske og præsenterer kandidaterne for vores kunde, som vælger bedste kandidat. Vi kan også tilbyde at finde kandidaterne, eller blot tilbyde at lave testen på vores kundes egne kandidater, hvis kundens HR-afdeling ikke selv er certificerede til en ønsket test. Vi kan tilbyde flere tests efter behov.

Vikarservice er med streg under service. Vi tager os af alle de praktiske forhold i et rekrutteringsforløb om du har brug for en eller flere vikarer. Under en rekruttering er du naturligvis med til at afdække, hvilken profil, der er den rette til stillingen, samt afholde samtaler og endeligt udvælge den nye medarbejder. Du vil typisk få anvist to til tre egnede kandidater til en nærmere præsentation.

Vi sikrer, at din nye medarbejderes faglige og personlige færdigheder passer lige akkurat til din virksomhed. Vores konsulenter assisterer og rådgiver dig og din virksomhed, så I (du) får solid og professionel arbejdskraft, hver gang.

Som vores slogan siger ”it`s all about people”, så er vi vel vidende om, at vi arbejder med mennesker. Værdier som faglighed, ansvar, respekt og udvikling er ekstremt vigtige i vores verden. Vi har et åbent, ærligt og direkte forhold til vores vikarer såvel som de virksomheder vi samarbejder med.

Vi behandler alle ordentligt og sætter en ære i at hjælpe virksomheden og medarbejderen med at finde det perfekte match, der forhåbentlig ender med et længere ”ægteskab”.