Landsdækkende rekruttering

Find det perfekte match. Effektiv rekruttering der skaber værdi.

All Recruit er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med kontor i København og Herning. Med mange års rekrutteringserfaring excellerer vi i at finde det perfekte match mellem kvalificerede medarbejdere og vores samarbejdspartnere.

Rekruttering fra A-Z

Din rekrutteringspartner

Din rekrutterings-partner

Vi tager hånd om hele rekrutteringsprocessen, fordyber os i vores samarbejdspartneres behov og finder det perfekte match i kemi og kompetencer.

Når All Recruit rekrutterer, gør vi tingene ordentligt. Uanset hvor i landet din virksomhed ligger, hvilken jobtitel eller branche, fordyber vi os i hele rekrutteringsprocessen. Vi interesserer os for vores samarbejdspartnere, der skal have den rigtige medarbejder og vores kandidater som vi placerer i de helt rigtige stillinger. Derfor bruger vi tid på at lære vores kunder, deres virksomhed og deres behov at kende.

Læs mere om hvordan vi finder det helt rigtige match for din virksomhed, og dyk ned i vores rekrutteringsproces. Du kan også få den tilsendt på mail, hvis du vil læse den senere.

  • Skræddersyede løsninger: Hos All-Recruit tilpasser vi vores rekrutteringsproces til dine behov, uanset om det er gennem Search & Selection, personlighedstests eller andre metoder, sikrer vi, at du får den rette kandidat.

  • Professionel og tæt kontakt: Vi holder dig tæt på processen gennem hyppig og professionel kontakt, så du altid er opdateret og kan bidrage til at sikre det perfekte match.
  • Ekspertise og specialisering: Med vores stærke ekspertise inden for specialister, salg, IT, administration og mellemledere er vi din pålidelige partner til at finde de rette medarbejdere inden for disse områder.

Kandidatudtalelse

En behagelig proces

Forskellige kandidater kræver forskellige processer. Et glimrende eksempel på dette er, da vi rekrutterede Ferrings Facility manager.

Hør mere om kandidatens oplevelse i videoen.

Richard Wøhler, Facility Manager

Skal vi finde din næste medarbejder?

Fokuser på din kerneforretning

Når du lader All Recruit håndtere dine rekrutteringsprocesser, kan du fokusere på det, du er bedst til – din kerneforretning. Vi tager os af alt fra stillingsopslag og screening af ansøgninger til interviews og referencechecks. Du slipper for besværet og kan være sikker på, at du får præsenteret de bedste kandidater, der passer til din virksomhed og kultur.

Konkurrencedygtig rekruttering

Konkurrence-dygtig rekruttering

Når du rekrutterer gennem all Recruit, får du nogle af branchens mest attraktive priser. Vi kan levere gode folk, hurtigt – fordi vi har et stort netværk og stærke relationer. Hos all Recruit har vi mange års erfaring i at rekruttere den medarbjeder vores samarbejdspartnere har behov for. Vores rekrutteringer er altid indbefattet af No Cure, No Pay. Det betyder, at vores samarbejdspartnere først betaler for ydelsen, når den helt rigtige medarbejder er ansat.

Din vej til de rette kandidater

Vi skræddersyr rekrutteringsprocessen præcist efter dine behov. Med fokus på dig som kunde engagerer vi os dybt i at forstå og opfylde dine krav. Dette resulterer i en effektiv proces, der hurtigt og problemfrit fører os til det perfekte kandidatmatch for din virksomhed.

Skal vi finde din næste medarbejder?