Når All-Recruit rekrutterer

Konkurrencedygtig leverance
Vores priser er nogle af de mest attraktive i faget – vi vil gerne tjene penge, men vores kunder må også gerne spare lidt.

Vi kan levere gode folk, hurtigt – fordi vi har et stort netværk og stærke relationer. Vi forstår at sparre professionelt med vores kunder omkring deres situation – grundet vores mangeårige sammenlagte erfaring.

Vi er fleksible
Vi tilpasser os vores kunders behov når vi leverer vikarer eller rekrutterer – kravene er forskellige, så det er vores løsninger også.

Hvis forholdene for en kunde ændrer sig – ændrer vores leverance tilsvarende. Vores ydelser tilpasser vi til den enkelte kunde – timepris eller ”try and hire” – eller en helt tredje løsning.

Det handler om mennesker

Vores kunder skal have den rigtige medarbejder. Derfor bruger vi tid på at lære vores kunder, deres virksomhed og deres behov at kende.

Vi har en høj kvalitet i vores folk – fordi vi screener kandidater grundigt.

Vores folk er stabile, bl.a. fordi vi betaler dem en ordentlig løn for deres arbejde.

Vi kan håndtere alle elementer i en rekruttering:

→ Jobanalyse

→ Annoncering

→ Search

→ CV Screening

→ Telefoninterviews

→ 1. samtaler

→ Persontest

→ Kandidatpræsentation

→ Case-baseret udvælgelse

→ Referencer

Om Rekruttering (Search & Selection)

Det er i mødet med kandidaten at vi kan gøre den helt store forskel for vores kunder. Tidligt i forløbet kan vi koble spændende emner til virksomheden og gennem hyppig og professionel kontakt holde dem tæt på processen.

Men somme tider er det ikke hele paletten man som virksomhed skal bruge. Nogle gange handler det om at kunne plukke lidt i sortimentet f.eks. køre en fortrolig proces eller blot benytte persontesten. Vi leverer det en kunde måtte have brug for.

Metoden vi bruger, når vi rekrutterer kaldes ”struktureret interview”. Kort fortalt betyder det, at vi tidligt i processen identificerer de kompetencer der er nødvendige i en stilling – og herefter er det disse kompetencer der bliver omdrejningspunktet for forløbet. Det sikrer at vi holder et fast blik på det endelige mål og bedre kan være opmærksomme på ikke at lade os betage af andet end det, der vil skabe succes i jobbet.

Vi er tilhængere af uformelle rammer, når vi møder kandidater. Det betyder ikke bare at vi forsøger at føre en hyggelig samtale (det gør vi også), men det er også de uformelle rammer vi stiller ved et interview – f.eks. en gåtur, eller et cafébesøg – der gør at vi let kommer i tættere og ærligere dialog med vores kandidater. På den måde kan vi bedre sikre det rette match mellem arbejdsgiver og /-tager.

Vi rekrutterer alle typer, men vi er særligt stærke inden for specialister, salg, it, kontor/administration og mellemledere. Brancherne er for os underordnet.